0 items
Totaalprijs: € 0,00 Naar winkelwagen
Meer info
Het officiële wedstrijdshirt van FC Driebergen. Dit shirt kopen? Mail dan even met kleding@fcdriebergen.nl
Meer info
Het officiële keepersshirt van FC Driebergen
Meer info
Het officiële wedstrijdshirt van FC Driebergen
Meer info
Het officiële keepersshirt van FC Driebergen
Meer info
Wedstrijdbroek
€ 24.95
Officiële wedstrijdbroek van FC Driebergen
Meer info
Officiële wedstrijden dienen gespeeld te worden in officiële wedstrijdkosten. Deze zijn verkrijgbaar in maat mini (28-31), pupil (32-35), junior (36-40), senior (41-44) en senior+ (45-48)
Meer info
De trainingspak is zeer geschikt voor trainen als het wat kouder is. Bovendien is zeer representatief om te dragen voor- en na de wedstrijd.
Meer info
Het trainingspak is zeer geschikt om in te trainen als het wat kouder is. Bovendien is het ook zeer representatief om te dragen voor en na de wedstrijd.
Meer info
Trainingsshirt
€ 24.95
Het trainingshirt is gemaakt van hoogwaardige coolmax stof, waardoor de huid droog blijft. Hierdoor koel je niet snel af en kun je optimaal trainen.
Meer info
Sweater
€ 29.95
De sweater is mulitfunctioneel: zeer geschikt is om in te trainen maar ook om in warm te lopen. Bovendien is het representatief om te dragen voor en na de wedstrijd.
Meer info
Work short
€ 22.95
De Work short is een heerlijke trainingsshort voor wat frisser weer. 2 afsluitbare zakken zorgen ervoor dat je geen spullen verliest.
Meer info
Trainingsbroek
€ 24.95
Trainingsbroek FC Driebergen met geborduurd clublogo. Recht model zoals ook de broek van ons trainingspak is. Model zit wel lekker strak bij de enkels.
Meer info
Windbreaker
€ 27.50
De windbreaker is zeer geschikt bij regen of harde wind tijdens het trainen. De stof is wind- en waterafstotend en heeft een lichte mesh binnenvoering.